Projecten en Workshops - DirectFoquest.com | de schapanalist en space management specialist

Schapanalist en
PROJECTEN &
WORKSHOPS
Zoeken
INTERIM
TRAINING
COACHING
ON THE JOB
CLIENT LOGIN
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

. . . naar oplossing

Projecten en workshops
optimale flexibiliteit met de extra mogelijkheid tot verdieping
_____________________________________________________________________


Er zijn diverse redenen om het schap ter discussie te stellen. Schapvoorstellen vormen dan geregeld onderwerp van gesprek tussen retailer en leverancier. En ofschoon een goed onderbouwd schapvoorstel de belangen van de retailer en leverancier dient en inspeelt op het shoppergedrag, heeft niet elk bedrijf de behoefte of kennis zich dagelijks met dit specialisme bezig te houden.

DirectFoquest biedt de mogelijkheid om op adhoc basis de analyses en schapvoorstellen voor u te verzorgen. Dat kan bij u op locatie, met uw eigen space management software maar u kunt dit ook geheel outsourcen bij DirectFoquest.


Informeer naar de mogelijkheden,
of neem contact met  ons op voor een afspraak.                         [ Lees verder > ]


Werkwijze

Indien space management al intensief wordt ingezet ten behoeve van account management, trade marketing of category management biedt DirectFoquest versterking wanneer de eigen capaciteit tijdelijk te kort schiet of specialistische kennis is gewenst.

Door nauwe samenwerking met alle betrokkenen definiëren we de doelstelling(en) en wordt er een plan van aanpak opgesteld met bijhorende deadline(s). Hiermee spelen we in op uw specifieke uitdaging(en). U blijft nauw betrokken en geïnformeerd. Projecten kunnen ook worden gebruikt als onderdeel van coachingstrajecten.

Workshops

Niet altijd is er intern de juiste kennis aanwezig terwijl er dringend behoefte is aan onafhankelijke reflectie. In dat geval biedt DirectFoquest de mogelijkheid via een specifieke workshop sessies deze kennis in te brengen en het draagvlak te vergroten.

Inzet van DirectFoquest als onafhankelijke partij bij de ontwikkeling van uw schapvoorstellen bespaart u tijd, straalt objectiviteit uit en laat u profiteren van relevante specialistische (space management) kennis en kunde. Het stimuleert daarmee de acceptatie bij uw handelspartners. Kortom, het vergroot de effectiviteit.

Een concrete workshop is de 360 Shopper Centric Schapvisie workshop waar in samenwerking met uw team en collega's na afloop en goed onderbouwde schapvisie tot stand komt. In één dag: direct resultaat,  direct toepasbaar.

Overige situaties

Mocht u een space management afdeling gaan opzetten of herinrichten, lokaal, regionaal of zelfs op EMEA niveau, ook dan kan DirectFoquest terugvallen op relevante ervaring.

Informeer naar de mogelijkheden,
of neem contact met  ons op voor een afspraak.   
                          [ Lees verder > ]

 

Toepassingen


Bespreekt uw toepassingsmogelijkheden met ons.

Gratis 1 uur sparren over space management vraagstukken?
Neem contact met  ons op voor een afspraak.              
  [ Lees verder > ]


Uw voordelen


  • Grondig

  • Flexibel

  • On-demand

  • Objectief (vergroot acceptatie)

  • Meervoudige branche ervaring (bij leveranciers & retail)

 
 
KvK Amsterdam / Chamber of Commerce Amsterdam: 34361465    BTW / VAT ref.nr.:  NL191376127B02
© Copyright DirectFoquest 2009 - 2022 -
Disclaimer
/  Algemene voorwaarden
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu